26.8.2019

Pari lasten kuvakirjaa, Senttu kolmosen kässäri ja arvostelu kahdesta ekasta Sentusta

Terveisiä Hollannista!

Täällä sitä nyt sitten asutaan ainakin seuraavan vuoden ajan. On tosi kiva oleskella täällä taas viidentoista vuoden jälkeen - Hollanti on ihana maa. <3

Sain eilen kolmannen Sentun käsikirjoituksen siihen malliin, että pystyin lähettämään sen Karistolle pohdittavaksi. Sillä välin "Luetaanko tämä" -blogin Kia oli julkaissut mukavan arvostelun kahdesta edellisestä Sentusta. Se oli oikein iloinen yllätys, sillä Senttu ja keksintöjen kesä oli jäänyt tähän mennessä kokonaan arvosteluitta.  Arvostelu, kuten muutkin kirjojeni arvostelut, löytyy täältä, jos tahdotte vilkaista. Lämmin kiitos blogistille kirjojen huomioimisesta!

Mukava juttu on myös, että lahjakas belgialais-hollantilais-suomalainen taiteilija Keanne van de Kreeke taiteili ja teetti parista pikkutekstistäni ihanat,  alle kouluikäisille suunnatut kuvakirjat.
"Hie, hei, hieppahei!" sekä "Sänteeks, sönteeks, anteeks" -kirjat kertovat hei- ja anteeksi -sanojen ihmeellisestä vaikutuksesta - hyväntahtoisella huumorilla sävytettynä.



Palailen, kun on taas kerrottavaa. Mukavaa syksyä kaikille!



Ei kommentteja:

Topelius-ehdokkuus Hylätyt-fantasiaromaanilleni

  EDIT: Topelius-palkinnon saajaksi valittiin tänä vuonna Jukka Behmin romaani "Ihmepoika Leon". Paljon onnea palkinnosta! Ja lämm...