Kuka olen

Olen hämeenlinnalainen KTM. Kirjoitan päätöideni ohessa tarinoita, toistaiseksi erityisesti lapsille ja nuorille. Toisaalta olen kirjoittanut myös jonkin verran aikuisten runoja (niitä on julkaistu antologioissa Sininen hetki, Runoja leipälaatikosta ja Makuja ja nautintoja) ja novelleja (muutama on julkaistu Kulttuurivihkot- lehdessä ja lisäksi olen saanut kunniamainontoja joissakin novellikilpailuissa.) Lisäksi toimitan parhaillaan aikuisille suunnattua kirjaa.

Teen tällä hetkellä asiantuntijatöitä logistiikan parissa eräässä suuressa teollisuusyrityksessä. Olen asunut vuosia ulkomailla ja pääkaupunkiseudulla, mutta palasin vuonna 2009 synnyinkaupunkiini, jossa on rauhaa ja tilaa ajatella.

Vaikka koulutukseni on kaupallinen, kirjoittamisessani ei ole kaupallisia motiiveja. Päinvastoin, on ihanaa unohtaa nk. oikea maailma kirjoittamisen ajaksi.

Voit tarkistaa esittelyni myös Kariston sivuilta:



http://www.karisto.fi/portal/suomi/kustannusliike/kirjailijat/?action=kirjailija&aid=681


tai
ottaa minuun suoraan yhteyttä: hanna_vandersteen @ hotmail.com. Esitellään itsemme sitten molemmin puolin. Minua kiinnostaa myös kovasti kuka sinä olet ja mikä on sinun tarinasi.

Kuulumisiin
!